вторник, 21 ноември 2017 | Вести денес: 114 ново

Панел дискусија „Подобри и различни: Инвестираме во локалната самоуправа“

Во Централниот штаб на ВМРО-ДПМНЕ, во Палата др. Христо Татарчев, денеска со почеток од 16:00 часот ќе се одржи панел дискусија.

Панел дискусијата ќе биде на тема „Подобри и различни: Инвестираме во локалната самоуправа“.

Top