сабота, 18 ноември 2017 | Вести денес: 0 ново

Доналд и Макрон едвај се разделија (Видео)

На првата средба на претседателите на САД и Франција, светот го посведочи првиот цврст и долг стисок меѓу двајцата лидери.

Но на испраќањето на Трамп и првата дама Меланија по нивната посета на Франција, следеше уште едно долго и на моменти чудно непријатно поздравување меѓу претседателите. После се приклучи и првата дама на Франција, Брижит Троње, за сѐ да биде уште почудно!

Се чини двајцата претседатели едвај можеа да се разделат, а и првите дами најверојатно нашле многу заеднички теми за разговор за време на посетата.

Top