недела, 19 ноември 2017 | Вести денес: 16 ново

Архангел на ДФестивал (видео)

Посетителите на ДФестивал во Дојран уживаа со АРХАНГЕЛ! Дождот не успеа да ги спречи љубителите на популарната група да застанат под отворено небо и да пејат заедно со момците од Архангел.

Што би рекол организаторот –  Дождот немоќен пред сета љубов и позитивна енергија на Д Фестивалџии!

Top