недела, 19 ноември 2017 | Вести денес: 16 ново

Андонов: Барањата за саморазрешување на началници и инспектори во МВР се доказ за партизација што ја спроведува СДСМ

Барањата за саморазрешување на началници и инспектори во МВР, што ги обелодени полицискиот синдикат, се доказ за партизација што ја спроведува СДСМ во овој сектор, вели Оливер Андонов во интервју за Алфа.

Top