недела, 19 ноември 2017 | Вести денес: 7 ново

Милошоски ја крсти ќерката (ФОТО)

Нецел месец пред да наполни една година ќерката на Антионио Милошоски и неговата сопруга Симона ја прими христијанската вера.
Од денеска Дарија е православна христијанка.
На крштевката во родното Кичево на Милошоски присуствуваше потесното семејство.

Антинио и Симона чекаат го чекаат второто дете. Антонио од првиот брак го има синот Давид.

Милошоски чека трето дете, второто во август полни година (ВИДЕО)

Top