среда, 22 ноември 2017 | Вести денес: 68 ново

Се сеќавате ли на девојчето што ја отпеја „Дувни ветре развигорче“? (ФОТО+ВИДЕО)

Пред 17 години ја отепјата песната „Дувни ветре развигорче“ која е мега хит меѓу најмладата популација.

Уште тогаш Елеонора Димитриевска, која денес е Капсималева, го покажа својот талент. Рускосо, слатко девојче ги освои срцата на милион граѓани. Иако поминаа, многу години оваа песна  и ден денес ја слушаат млади деца, а некои ја приготвуваат и за училишни приредби.

Елеонора израсна во прекрасна убавица, еве како изгледа денес.

 

Top