недела, 19 ноември 2017 | Вести денес: 1 ново

Како принцеза од бајка: Илма Кархмет од „Х фактор“ облече венчаница (Видео)

Илма Карахмет во мучичкото шоу „X фактор“ беше кандидат со најдобар воклал таа дојде до финалето, но не успеа да победи. Сега Илма веќе е 17 годишна девојка која се посвети на својата кариера во музичките води.Во најновиот спот за песната „Не зови ме туго“, младата дама облече венчаница.

Top