недела, 19 ноември 2017 | Вести денес: 41 ново

Животен циклус

Дете – кога ќе работам ќе имам пари за чоколадо…
Тинејџер – ќе имам пари за пиво…
Возрасен – да не јадам една недела ќе имам за рата за кредитот.

Top