четврток, 19 октомври 2017 | Вести денес: 126 ново

Комплетно реновирана спортската сала „Младост“ во Битола

Денеска лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Грувски беше во посета на Битола каде освен објектот на киното „Манаки“, ја посети и обновената спортска сала „Младост“.

– Извршена е реконструкција на спортската сала „Младост“ според европски стандарди, заменет е целиот паркет, поставени се нови столици, нов семафор, со вредност 15.000.000 денари. Инсталиран е котел на пелети, линија во вредност од 5.500.000 денари. Вкупна вреднос над 20.000.000 денари, објаи Грувски на својот Фејсбук профил.

Top