сабота, 18 ноември 2017 | Вести денес: 69 ново

Била совршена додека не ѝ ги видел стапалата (ФОТО)

Ноктите на несреќната девојка се целосно уништени од габични инфекции, а влакната кои ги има по стапалата говорат за степенот на нејзината нехигиена и фактот дека таа воопшто не води сметка за себе. Во време кога салони за нега на телото имате на секој чекор да се довете во ваква состојба е тешко разбирливо.

Некои од оние кои ги виделе фотките на девојката му порачале на типот дека ако не сака да ја остави, барем нека ѝ ги отсече нозете.

Top