среда, 20 септември 2017 | Вести денес: 5 ново

Моменти посветени на фамилијата – Ламбе Алабаковски со синот и сопругата (фото)

Речиси и го нема на естрадата, но затоа Ламбе Алабаковски е посветен на своето семејство. Неговиот син е негова гордост. Инстаграм профилот на пејачот е преплавен со фотографии од малиот Алабаковски.

#lafamilia

A post shared by 🎙🎚🎼Ламбе Алабаковски 🎼🎚🎙® (@lambealabakovski) on

Top