сабота, 18 ноември 2017 | Вести денес: 69 ново

Деведесет и две годишна баба побегнала со својот дечко

Вработените во еден дом за стари лица се исплашиле кога на паркингот од институцијата било пронајдено  помагало за одење на една баба. Вработените веднаш пријавиле  во полиција бидејќи утврдиле дека жената не е во домот. Прво, сите мислиле дека нешто и се случило на бабата, но потоа утврдиле дека станува збор за романтика.

Откриле дека бабата отишла на одмор со својот 87 годишен дечко.  Заљубениот пар моментално ужива во домот на дечкото.

(Ексклузив)

Top