вторник, 21 ноември 2017 | Вести денес: 107 ново

Како се одмаздуваат незадоволни туристи во Грција

На социјалните мрежи деновиве се појавија фотографии од кои се срами цела Србија.

Станува збор за незадоволни туристи кои поради лошиот интернет во апартманот се осветиле на ужасен начин.

Како што пишуваат српските медиуми нивните  туристи често се жалеле на лошото сместување во Грција, но овој пат грубите Срби се пожалиле на лошиот интернет и затоа сите предмети во апартманот ги попрскале со маслиново масло, погледнете.

Од овој чин се срамат сите Срби, а на некои од групите тие пишуваат и дека на ваквите туристи треба да им се забрани влез во Грција.

Top