среда, 20 септември 2017 | Вести денес: 5 ново

И Сулејман би паднал на колена: Хурем се соблече (фото)

Германско- турската актерка Мерјем Узерли, познатата Хурем од Сулеман Величенствениот, до сега немаше прилика да се види во „слободно издание“ , па љубителите се изненадени од последната нејзина фотографија на Инстаграм.
Нејзина најголема поддршка е ќеркичката Лара, од врската со берзанскиот мешетар Кан Атес, кој побегна од Турција со 20 милиони долари. Мерјем пак прејде во прегратка на милионерот Озкан. Или, напросто, за неа нема зима.

🌼😘

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

Top