среда, 20 септември 2017 | Вести денес: 5 ново

Забава по повод 70-годишнината на „Диор“

Модната куќа Кристијан Диор ја прослави 70-годишнината со забава во Париз. На свеченоста присуствуваа многу славни лица. Сосема очекувано, сите тие беа облечени во креации од „Диор“.

Top