среда, 20 септември 2017 | Вести денес: 5 ново

Тања Савиќ избркана од градинката на нејзините деца – ова е причината

Пејачката Тања Савиќ била избркана од воспитувачка во градинката во која одат нејзините два сина. Имено, како што пренесуваат српските медиуми, пејачката била нападна и досадна, доаѓала во време кога не е дозволено за родителите, па на воспитувачката и се смачило. Не можела повеќе да поднесе Тања да ѝ пречи во работата и отворено ѝ рекла повеќе да не доаѓа.

Top