недела, 19 ноември 2017 | Вести денес: 7 ново

Близнаците на Бионсе и Џеј Зи добија неочекувани имиња

Близнаците на Бијонсе и Џеј Зи ќе се викаат Руми и Сер Картер, тврди таблоидот ТМЗ и додава дека славната двојка веднаш ги заштитила имињата како сопственост. По Блу Ајви (5) во музичкото семејство пристигнаа девојчето Руми и момчето Сер Картер, имиња кои и покрај нагодувањата, никој не можеше да ги предвиди.

Пред неколку дена Бионсе наводно се вратила од болница со близнаците.

Top