недела, 19 ноември 2017 | Вести денес: 7 ново

Таткото го слуша срцето на ќерка си во друго тело (ВИДЕО)

Ќерката на овој човек доживеала несреќа и починала. Сега Бил може да слушне како нејзиното срце бие во градите на друг човек, кому му било донирано. Органите што биле донирани од Абигејл спасиле четири луѓе, кои потоа го изненадиле таткото кога лично го посетиле.

Top