среда, 22 ноември 2017 | Вести денес: 62 ново

Промоција на книгата „Почувствувај ја Македонија со шестото сетило – срцето“

Во Соборниот храм „Св. Климент Охридски“ во Скопје денеска ќе биде промовирана книгата „Почувствувај ја Македонија со шестото сетило – срцето“ од Вера Стојчевска – Антиќ.

Книгата е испирирана од истоимениот проект којшто беше спроведен во 2014 година од страна на младинската организација Иновативни мотиватори и во чии рамки беа организирани 12 настани во цркви и манастирски цркви со името „Свети Ѓорѓија Победоносец“.

Промотор на книгата ќе биде Ставре Џиков.

Top