недела, 19 ноември 2017 | Вести денес: 1 ново

Србов: Истиот Заев кој се поклонува во Софија ќе го руши Цар Самуил во Скопје

Убаво што се поклонил пред Цар Самуил во Софија, но истиот Заев ќе го руши Цар Самуил во Скопје, напиша на својот профил на фејсбук историчарот Никола Србов.

Top