недела, 22 октомври 2017 | Вести денес: 63 ново

Пијалок од кој Македонците се одлични во кревет

Пијалокот кој е најпопуларен во Македонија, но и на Балканот, ракијата, ги први македонските мажи одлични во кревет.

Ракијата е особено важна за мажите кои што страдаат од чест проблем со прераната ејакулација. Таа умее да ги наполни со доволно енергија која се ослободува постепено до постигнувањето на сексуалниот врв.

Но, пиењето ракија треба да има граници. Се што е повеќе од умерено, може да предизвика последици.

Top