недела, 22 октомври 2017 | Вести денес: 63 ново

Фановите го нападнаа таткото на Бијонсе

Фановите на Бијонсе го „напднаа“ Метју Кновлес, таткото на славната пејачка, поради споделувањето на својата среќа за доаѓањето на близнаците на свет.

„Стигнаа“ – напиша он со хаштаци на кој ги спомнува неговата ќерка, зетот и близнаците.

Меѓутоа, наместо честитки, обожавателите на Бијонсе го „нападнаа“ со негативни коменатри.

Тоа требаше таа официјално да го потврди, а не ти.
Не стигаа додека Бијонсе не каже дека стигнаа.
Баш ова мораше да го уништиш на Беј, зар не?
Избриши го овој пост и дозволи таа прва да објави.
После доста вакви коментари, еден од фановите ги потсети дека ваква негативна енергија нема смисла, па напиша: „Сепак тој стана дедо, попуштете малце.“.

Top