вторник, 17 октомври 2017 | Вести денес: 60 ново

Животот на СДСМ пеколен за овоштарите, праските продолжуваат да се фрлаат (Видео)

Незадоволството кај овоштарите за откупната цена на праските расте. Тие и понатаму продолжуваат да го фрлаат овогодинешниот род на праската.

Top