недела, 19 ноември 2017 | Вести денес: 8 ново

Дама со стил – Боркица Груевска на прославата на ВМРО-ДПМНЕ (фото)

Секогаш елегантна и средена – сопругата на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, Боркица, и вечерва блесна. На прославата по повод роденденот на ВМРО-ДПМНЕ, Боркица уште еднаш покажа декае дама со стил погоден во секоја прилика.

Таа го пратеше својот сопруг додека беше премиер на Македонија. Секогаш облечена според протокол. Слободно може да се каже дека Боркица досега е најдобро облечената и најсредената сопруга на македонски премиер. Останатите можат само да учат од неа.

Top