вторник, 27 јуни 2017 | Вести денес: 0 ново

Блескај, блескаj ѕвездо најголема: Анастасија со изненадување и го честиташе роденденот на мама Цеца! (Видео)

Пријателите и фановите на различен начин и го честитаат јубилејниот роденден, а ќерка и и направи вистинско изненадување.

Top