недела, 19 ноември 2017 | Вести денес: 8 ново

Путин конечно проговори за семејството, признава дека има внуци и што најмногу го боли (видео)

Рускиот претседател Владимир Путин во интерву на американскиот режисер Оливер Стоун му признава дека веќе е дедо и има внуци. Тој се жали дека нема доволно време да си игра со нив. Тој порано избегнуваше да зборува за семејството.

Стоун го прашува Путин како би се однесувал кога би морал да се тушира со хомосексуалец, а неговиот одговор става точка на се!

Премиерата на филмот „Интервју со Путин“ е закажана за 12 јуни на телефизискиот канал „Шоутајм“

Top