четврток, 19 октомври 2017 | Вести денес: 28 ново

Еден адвокат во добрите времиња како партиски правен застапник правел околу 300.000 евра

Еден адвокат, во добрите времиња во 2013, 2014, 2015 година како партиски правен застапник на куп државни претпријатија си правел околу 300.000 евра годишен приход и си молчел. Ниту споменал реформи, ни режим, сѐ му било демократски; членовите не ги гледал, сите функционери ги фалел, а особено лидерот… Стискање со двете раце!

Денес, секнало изворчето на адвокатот и одеднаш биле потребни реформи и демократија?!

 

Top