четврток, 19 октомври 2017 | Вести денес: 22 ново

Викторија Лоба ќе ја пее ќе ја отпее македонската химна на шампионската прослава на Плоштад Македонија

Викторија Лоба ќе ја има честа да ги пречека ракометарите на Вардар со песна na Градскиот плоштад Македонија.

Јавноста ги чека ракометрите на Вардар кои слетаа на скопскиот аеродром.

Top