четврток, 19 октомври 2017 | Вести денес: 21 ново

Адам ја запеа „Зајди, зајди“ – цело студио се крена на нозе (Видео)

Адам Лабунски сите ги остави без зборови со изведбата на „Зајди, зајди“ на „Пинкови ѕвезди“. Цело студио се држеше за глава.

Top