петок, 20 октомври 2017 | Вести денес: 0 ново

Никој не ни знаел: Цеца проговори за нејзината болест

Светлана Цеца Ражнатовиќ изгледа подобро од било кога, но до совршен изглед не било лесно да се дојде, особено кога имаш здравствени проблеми.

-Имав здравствен проблем со кој се борев две години. Но, ништо страшно, сѐ е во најдобар ред. – објаснила Цеца.

-Ми се задржуваше вода во организмот и имав забавен метаболизам, но сепак не беше толку страшно. Најважо е што сето тоа се среди – насмеано раскажува фолк дивата.

Top