Шарените платеници и соросоидите се вдомија во министерството за култура

Плукањето по сите проекти во културата на кои работеше владата на ВМРО-ДПМНЕ, особено  „Скопје 2014“ … Продолжи со читање Шарените платеници и соросоидите се вдомија во министерството за култура