петок, 20 октомври 2017 | Вести денес: 0 ново

„Од мене ли ќе правиш дебил бре“, Милан Калиниќ ја напушти емисијата (Видео)

Во новата епизода на „Пинкови ѕвездички“, која ќе биде прикажана во сабота на 3 јуни, ситуацијата кулминираше кога бесниот Милан Калиниќ ја напушти емисијата.

Не е јасно со кого Калиниќ се сплетка, но водителот попреку погледна еден од членовите на жирито, и рече „Од мене правиш дебил бре“, па излезе од студиото…

Тоа како да беше знак да се скараат и судиите, и Маја и Кемиш жестоко се препираа, за да на крајот Зорица Брунцлик му рече на Николиќ, дека е „будала“…

Top