петок, 20 октомври 2017 | Вести денес: 0 ново

Со неа ја изгубил невиноста: Таа е првата и непрежалена љубов на Здравко Чолиќ (Фото)

Легендарниот Здравко Чолиќ е среќно оженет со Александара со години, а од секогаш важеше за најголем заводник во Југославија. Тој и покрај љубовта кон сопругата призна дека негова прва љубов, и една од непрежалените, со која ја загубил и невиноста е актерката Јасна.

417757_zdravko-colic241213foto-pr-01_orig

Детали не открива, вели дека се заљубиле еден во друг како многу млади во Сараево, и дека таа секогаш ќе биде дел од неговото срце.

Вели дека по раскинувањето се сретнале во Белград и таа средба ќе ја памети цел живот.

Top