петок, 20 октомври 2017 | Вести денес: 0 ново

Kaко изгледа мобилен телефон од 360.000 долари? (ФОТО)

Новиот „Верта Сигнатур Кобра лимитед едишн“ мобилен телефон чини дури 360.000 долари.

Декориран е со рубини и опремен е со технологија што е постара повеќе од 10 години.

3

Само осум вакви телефони ќе бидат произведени, а едниот од нив ќе биде продаден во Кина.

2

Овој телефон е рачно изработен и прекриен е со 439 рубини, кои се поставени така што потсетуваат на кобра.

За очите на кобрата се искористени два смарагди.

Top