петок, 20 октомври 2017 | Вести денес: 0 ново

Сте чуле ли за еџинг? Искусете го најдобриот секс до сега

Добрите работи им се случуват на они што чекаат, особено ако таа добра работа е оргазмот, а вашата девојка е личноста која што чека.

Еџинг е новиот метод во сексот, според кој себе или партнерката ќе се доведете на чекор до оргазам, по што се враќате во првобитната состојба. Оваа постапка ја повторувате неколку пати, по што конечно си „дозволувате“ и себе и неа да го достигнете врвот.

Според првите статистики, дури 65,5 отсто од жените сметаа дека оваа техника го продолжува и го прави организмот уште поинтензивен.

Top