среда, 18 октомври 2017 | Вести денес: 44 ново

Олку е лесно да ви го украдат детето пред очи (ВИДЕО)

Најголем предизвик за ридителите е безбедноста на децата. И сто раце да имаат и сто очи да отворат никогаш не можат да бидат сигурни дека децата имсе безбедни. Многу помагаат разговорите со нив, укажувањето и предупредувањето дека со непознати не треба да разговараат, уште помалку да заминат без да се јават. Но, на крајот тие сесамо деца, невини и наивни, а доказ за тоа е овој застрашувачки експеримент, спроведен токму за да докаже колку се децата ранливи и незаштитени пред очите на родителите.

Top