петок, 20 октомври 2017 | Вести денес: 0 ново

Нов тренд на „Порнхаб“: Фиџет спинерот го најде своето место во порнофилмовите

Одеднаш овие играчки ги има насекаде, но кој очекуваше дека ќе се најдат и во порнофилмовите? Верувале или не „фиџет-спинер“ во моментов е најпребаруван поим на сајтот за филмови за возрасни „Порнхаб“

https-blueprint-api-production.s3.amazonaws.comuploadscardimage4870880e7f8170-0410-4eea-8496-f12e5176156f

Она што е интересно, е што најчесто филмовите со „фиџет спинер“ не ни имаат актери или секс, туку само интересни наслови како „Фиџет спинер тројка бисексуалци“. Видеото, пак, се само три спинери кои се вртат.

Top