недела, 22 октомври 2017 | Вести денес: 71 ново

Едноставен трик за чистење тави кој чини 5 денари (Видео)

Со еден компир може да ги фрлите сите детергенти за во кујната, и да ги исчистите и светнете вашите тави и тенџериња.Со еден компир може да ги фрлите сите детергенти за во кујната, и да ги исчистите и светнете вашите тави и тенџериња.

Top