среда, 18 октомври 2017 | Вести денес: 9 ново

Како Русин запросува медицинска сестра (Видео)

Русин сакал на оригинален начин да ја побара за жена својата девојка, медицинска сестра, а целата ситуација предизвика различни коментари на интернет. Русинот убедил хирург да му сокрие прстен внатре во рана на стомакот!
Кога ја замолил девојката да му помогне со раната, таа веднаш приметила чуден објект во него.
Кога го извадила прстенот, почнала да плаче и, погодувате, рече ДА, додека нивен пријател сето тоа го снимил со мобилен телефон.
Не е познато како момчето ја стекнал раната на стомакот.

Top