сабота, 21 октомври 2017 | Вести денес: 91 ново

На картата на светот има едно животно, го гледате ли?

karta na svetot

Твитерџиите откриле дека светот прикажан на мапите е во форма на мачка која си игра со клопче – играчката е Австралија, главата Азија, задникот и опашката се во Северна Америка.

Top