петок, 20 октомври 2017 | Вести денес: 0 ново

Како изгледаат девојките во Плејбој, откако магазинот реши да ги „облече“ (фото)

Популарното машко списание Плејбој неодамна реши да се промени. Па така, наместо да ги соблече девојките, по што и овој магазин е познат, реши да ги „облече“. Целосната голотија во овасписание сега е забранета. Но тоа не значи дека фото-сесиите со девојките се помалку атрактивни и непровокативни. Дел од новите сесии на Плејбој:

pb pb1 pb2 pb3 pb5 pb6 pb7 pb8 pb9

Top