сабота, 18 ноември 2017 | Вести денес: 0 ново

Верувајте ми, не можам веќе да ја поднесам

Иако тврдеше дека гласините за развод се невистинити, Небојша Пајкиќ се пожалил дека веќе не може да ги поднесе сите фрустрации на Исидора Бјелица.

Тој на своите пријатели им се пожалил дека со познатата писателка, која долго време боледува, секој ден дома му е хаос.

– Верувајте ми, бегам од дома бидејќи не можам да ги поднесам нејзините фрустрации – рекол Пајкиќ.

Изворите за „Ало“ велат дека сопругот на Бјелица зборувал и за нејзината болест.

– Лекарите после последната терапија рекоа дека се е многу подобро – рекол тој.

Top