среда, 18 октомври 2017 | Вести денес: 92 ново

Жељко Јоксимовиќ ги собра средношколските другари на иста маса – еве колку години од матура прославува (Фото)

Деновиве средношколците ги прославуваат матурите, но и оние што го завршиле средното образование го прославуваат својот jубилеј и се потсетуваат на средношколските денови, еден од нив е и Жељко Јоксимовиќ.

Познатиот српски пејач објави фотографија на својот Фејсбук профил именувана како 26 години од матура, иако за некого чудно сепак пејачот своето средно образование го завршил во 1991-та година.

Top