недела, 19 ноември 2017 | Вести денес: 8 ново

„Вибер“ воведе нови опции, кои ќе ви се допаднат

Viber

Една од најпопуларните апликации за допишување и разговор, „Вибер“, воведе нова опција која ќе им се допадне на многубројните корисници. Доколку сакате да го промените звукот на „Вибер“, потребно е само да ја ажурирате апликацијата на верзијата 6.8.7. Новата верзија овозможува избирање тон за секој разговор поединечно.

Ажурираната верзија на апликацијата овозможува и корисниците да ги „пинуваат“ омилените пораки, по што тие секогаш ќе се наоѓаат на врв на инбоксот.

 

 

Top