среда, 22 ноември 2017 | Вести денес: 0 ново

Сопругата на Дивац почнала како проститутка

Отворајќи си го патот во Холивуд Снежана Дивац се појавила во неколку филмови, а најзабележлива ролја остварила во филмот „Двојна недела“, во кој игра проститутка.
По венчавката со Владе, кошаркарот и Снежана се преселиле во Лос Анџелес, каде што Снежана се претставувала како Ана Дивац. Токму и под тоа име ги остварила првите чекори во Холивуд.

Top