вторник, 21 ноември 2017 | Вести денес: 126 ново

Грција ѕирна во 21. век (видео)

Оваа бабичка ја пее песната „Се навали Шар Планина“ на македонски и на грчки јазик.

11Μαϊ2017 – Τα Μυστικά της Μουσικής – Β’ Κύκλος

Top