вторник, 21 ноември 2017 | Вести денес: 122 ново

Судии ќе разрешува човек против кого се водат неколку судски постапки

naumНе би сакал да зборам што нему му иде прво во глава да го направи како што се промените на судиите, мене ми е многу смешно кога човек против кого се води процес во судница да најавува реизбор во судството, а против човекот има парници и тоа не една и вели јас сега ќе ги менувам, вели Наум Стоилковски во гостувањето во отвореното студио на ТВ „Нова“.

-Која меѓународна институција може него да го собере и да му рече ало дечко, дај малку со изјавиве се гледа дека не може вака да настапуваш, се гледа дека брзањето прави грешки и една од работите коишто треба да се купуваат – вели Стоилковски.

Тој потенцираше дека брзањето доаѓа од Бејли и мисијата е започната уште од претходниот амбасадор со парите дадени за медиумите.

Top