среда, 18 октомври 2017 | Вести денес: 90 ново

Милан си ја отвори душата: Бев жртва на злоставување

Пејачот прв пат јавно прозборе за тешкотиите кои му се случиле во детството.

Милан Станковиќ оваа година ја одбележува првата деценија од неговата кариера, а неговото созревање пред камерите го одбележува и првата бобра во која сега за прв пат јавно зборува. За најновот број на Стори Милан си ја отвори душата и раскажа како бил жртва на малтретирање.

milan-stankovic stori

 

Top