понеделник, 20 ноември 2017 | Вести денес: 0 ново

Сите политички лидери на Албанците се корумпирани (видео)

-Не се навредени само Македонците, во Македонија живеат и 70.000 Срби, десетици илјади турски државјани кои, исто така, се навредени од односот на албанските политички лидери. Не велам од односот на Албанците, туку од односот на овие четири политички лидери, кои сите до последен се корумпирани и популарно ги нарекувам Шибицари – анализира за ТВ „Нова“ поранешниот висок функционер на СДСМ, Љупчо Палевски.

Top