петок, 20 октомври 2017 | Вести денес: 0 ново

Не многу срдечни средби меѓу таткото и ќерката: Кај си терористу, свари едно кафе

Додека престојувал во Централниот затвор во шевенинген, поранешниот претседател на Југославија, Слободан Милошевиќ, го посетувале сопругата Мирјана Марковиќ, но и ќерката Марија. Нивните средби, меѓутоа, биле далеку од срдечни семејни средби.
– Кај си терористу, ајде свари едно кафе. Поради тебе сѐ отиде во п…а мајчина, му врескала Марија на татка си, кого го обвинувала што се предал.

Top